Log In  

I bought pico-8 today and I'm loving it, but I'm having a issue in the editor. If a line is very long and I try to write something in the end I can't see the end of the line, the screen stop moving to the right and the cursor disappear. If I type some text I can't see the text. This is expected or it's a bug?

P#18157 2016-01-04 21:52 ( Edited 2016-01-06 15:41)

I think it's a bug, because I was noticing the same thing last night. Sometimes the screen scrolls to the right, and then sometimes (I haven't been able to determine what the trigger is yet) it just stops.

Not only that, but text entry seems to stop working. I was trying to insert a ')' that was right on the edge of the window and it kept inserting as '0' instead. I had to break the line to get it to recognize that I was pressing shift, and then join the lines back together again.

I'm not sure if the two are related or not.

I noticed this in the new 0.1.4b and I don't recall it doing anything like that before, but I only had limited access to play around (picked this up at the beginning of December) so I may just have not run across it previously.

P#18174 2016-01-05 14:11 ( Edited 2016-01-05 19:11)
:: impbox

I suspect this is related to the tab bug: https://www.lexaloffle.com/bbs/?tid=2955

can you confirm if you're using tabs in your file when you see this problem?

P#18183 2016-01-05 22:34 ( Edited 2016-01-06 03:34)

I can confirm that I was using tabs; unindented code breaks my brain.

P#18184 2016-01-06 00:31 ( Edited 2016-01-06 05:31)

I was using tabs. I replaced the tabs with spaces and problem was resolved. So is the same bug.

P#18185 2016-01-06 10:41 ( Edited 2016-01-06 15:41)

[Please log in to post a comment]

Follow Lexaloffle:        
Generated 2022-06-28 03:35:23 | 0.006s | Q:15